Vad händer när ett samhälle töms på sin befolkning och vad kan yttre begränsning göra med en människas inte resa? Ett samtal med författaren Britta Stenberg om romanen KVAR där Olga förbereder för att allt ska bli som vanligt igen. Men kan det ske?

#53 Dan Ådahl

Britta Hermansson samtalar med Dan Ådahl som har den vackra titeln kapellmästaren för de hemlösa, Dan Ådahl en sommarkväll på Gullbrannagården. Känd och älskad låtskrivare, musiker och medmänniska. Ett samtal om hur dalmålet fick prägla Österbotten eller tvärtom.Om att kämpa med en smygande alkoholism och att i det djupaste mörker skriva en av de starkaste sångerna om att lämna allt. Ett oerhört viktig samtal om vägen vidare, särskilt nu i sköra och utmanande tider när vi behöver tröst och oron pockar på. Missa inte detta, lyssna och dela med fler!

Ett samtal mellan Kalle Lind och Britta Hermansson om svensk nöjesindustri, Hasse & Tage och att svara i telefon när man är nyvaken.
Podden görs i samarbete med studieförbundet Bilda.

Avsnittet spelades in inför publik den 27 februari 2020.

#51 Agnes Wold

Ett samtal mellan Britta Hermansson och Agnes Wold om bakterier, myter och om man måste äta grönsaker. Avsnittet är inspelat i Betlehemskyrkan i Göteborg inför publik. Podden görs i samarbete med studieförbundet Bilda.

Ett samtal mellan Britta Hermansson och författaren Linda Olsson om längtan, val i livet och en blind fågel som inte kan flyga. Avsnittet är inspelat i Nya Zeeland. Podden görs i samarbete med studieförbundet Bilda.

Ett samtal mellan Britta Hermansson och Emma Molin om bl a Grotesco, att leda galor och om att som Stockholmare komma på besök till Göteborg.

Samtalet är inspelat framför publik i Betlehemskyrkan Göteborg 24 oktober. Podden görs i samarbete med studieförbundet Bilda.

Ett samtal mellan Britta Hermansson och Rasmus Troedsson om rollen som Bellan Roos, vägen ut ur missbruk och om Frank Sinatras "my way" tolkad av Pelle Carlsson.
Samtalet är inspelat inför, stor, publik på Gullbrannagården utanför Halmstad. Podden görs i samarbete med studieförbundet Bilda.

Ett samtal mellan Britta Hermansson och armbryterskan från Ensamheten Heidi Andersson om att leva fossilfritt, armbrytning och ryssgym.
Samtalet är inspelat i Hemavan inför publik. Podden görs i samarbete med Studieförbundet Bilda.

Ett samtal mellan Per Höglund och Britta Hermansson om förluster, musik och om att ha tråkigt. Samtalet är inspelat på Gullbrannafestivalen i somras inför publik. Podden görs i samarbete med Studieförbundet Bilda.

Ett samtal mellan musikern och sångaren Samuel Ljungblahd och Britta Hermansson. Samtalet är inspelat på Gullbrannafestivalen inför publik.
Podden görs i samarbete med studieförbundet Bilda

- Older Posts »